SKAP DITT ULTIMATE JEG

med

Marit Reitan

hos Wisdom from North 

VISSTE DU AT DU KAN ENDRE DEG RASKERE ENN DU TROR?

Når du endrer tankesettet ditt og handlingsmønstrene dine kan du skape store endringer.

Mange kan oppleve dette som «vanskelig» av mange grunner. Mange «prøver» og «prøver» og skaper stadig en følelse av å ikke «få det til». Dette er ofte fordi de har antagelser og holdninger som «har gått ut på dato» og som egentlig tilhører generasjoner før dem. Disse kan være veldig begrensende og være en direkte årsak til at de “står fast”.

Når du derimot endrer energien rundt dine antagelser og holdninger, går utviklingen mye raskere. Når du kvitter deg med gamle og utgåtte holdninger gir du deg selv rom til å skape helt nye holdninger og antagelser som gagner deg, utvikler deg og åpner deg opp for muligheter, potensialer og ressurser som ikke er tilgjengelig for deg i dag.

EN DYP INDRE REISE HVOR DESTINASJONEN ER

DITT ULTIMATE JEG!

Se for deg at du står ved enden av denne indre reisen hvor du har gått gjennom dype livsendrende øvelser der du har endret, utviklet, skapt og finpusset ditt indre i hvert eneste chakra. 

Se for deg at du har omskapt din historie i forhold til barndom, familie, følelser og egenkjærlighet.

Se for deg at du gjennom denne reisen står med en forsterket selvtillit, selvrespekt, og trygghet til deg selv, slik at du kan skape ditt liv i tråd med dine dypeste ønsker og utifra ditt ultimate potensiale.

Se for deg at dette nye ståstedet i deg selv, vil åpne opp for at du kan begynne å motta- det du dypest sett lengter etter. 

Det er her du virkelig blir klar for å skape livet ditt fra et ekte DEG.

Det er her du blir FRI til å skape utifra sannheten om deg selv istedenfor å skape ut ifra din gamle illusjon.

Skap ditt ultimate jeg

7 uker – 7 Chakra

Hver uke lanseres en ny modul. Steg for steg vil Marit veilede deg igjennom de 7 chakra slik at du kan løsne opp i blokkeringer og skape flyt og transformasjon.

Øvelser

Til hver modul følger flere dyptgående lydøvelser og teknikker. De er enkle å gjennomføre samtidig som de er meget effektive. Hver øvelse er knyttet til den enkelte moduls chakra.

Disse verktøyene vil også gjøre at du i etterkant av kurset kan gå inn i deg selv og endre energien på det du måtte stå i til enhver tid.

Du har tilgang til alt innholdet i kurset i ett helt år så du kan gå gjennom kurset i ditt eget tempo.

Fellesskap

I kursets lukkede og private Facebook gruppe, kan du bli kjent med de andre kursdeltagerne og også få direkte svar på dine personlige spørsmål fra Marit gjennom de syv ukene kurset pågår.  

 

 

 

Share This

Del dette på Facebook

Del denne siden med vennene dine!