BLI KVITT SELVSABOTØREN

Slik at du kan finne DIN vei videre!

med

Marit Reitan

hos Wisdom from North

11 STEG TIL Å FJERNE DIN INDRE SABOTØR

Føler du at du står fast?
Kjennes det som om at du repeterer de samme mønstrene igjen og igjen?
Synes du at “alt er vanskelig”?
Føler du deg ofte ikke er bra nok?
Tenker du at du må fortjene for å kunne få?

Forestill deg å kunne skape fra det som er sant og ekte i deg selv, i stedet for å manifestere utifra “gammel bagasje” eller begrensende troer om deg selv, som gir deg et resultat du ikke ønsker.

“Altfor mange går rundt og begrenser seg selv, og synes ikke at de er bra nok.
Det er en veldig knugende følelse. Dette skal vi gjøre noe med!”
– Marit Reitan 

 

KAN DU KJENNE DEG IGJEN?

Mange av oss går og bærer på gammel bagasje og “styggen på ryggen”. Kan du kjenne deg igjen? Du opplever kanskje å ha en indre kritiker som til stadighet snakker deg ned, som igjen gjør at du føler du står fast og ikke kommer deg videre. 

Mange av oss repeterer de samme mønstrene igjen og igjen, ubevisst eller bevisst og føler at vi må “jobbe hardt” for å skape det vi ønsker oss. 

Er det slik for deg også? At du tror du må fortjene for å kunne motta. Opplever du at du holder deg selv tilbake samtidig som du VET at du har så mye å gi! Spenner du likevel ben på deg selv? Og drømmen du ønsker å realisere, “blir ved drømmen”?

Slik trenger det ikke å være…

 

 

Bli kvitt din indre sabotør.

Slik at du kan finne DIN vei videre!

 

 

Hva får du gjennom disse 11 ukene:

11 uker – 11 temaer

Steg for steg vil Marit ta deg gjennom 11 dyptgående temaer gjennom 11 uker, slik at du kan totalt forvandle din indre sabotør til å bli din beste venn.

Hver onsdag vil du få tilgang til en ny modul som består av en eller flere video-leksjoner med Marit, og guidede lydøvelser som kommer med.

Du har tilgang til kurset et helt år, og du kan enten velge å ta kurset sammen med resten av gruppen, eller i ditt eget tempo.

 

Øvelser

Til hver modul følger flere dyptgående lydøvelser og teknikker der Marit guider deg hele veien gjennom. De er enkle å gjennomføre samtidig som de er meget effektive ettersom du sitter i det tredje øyet når du gjør dem.

Disse verktøyene vil også gjøre at du også i etterkant av kurset kan gå inn i deg selv og endre energien på det du måtte stå i til enhver tid.

Er det nytt for deg å gjøre øvelser i det tredje øyet? – Ingen fare. Dette vil du lære på kurset!

 

 

 

Share This

Del dette på Facebook

Del denne siden med vennene dine!